Hoe je een geweldige verkoper van gebruikte mannenondergoed kunt zijn

Jimdubz27 Von Jimdubz27 34 Aufrufe

Verkoper Gebruikte Heren Tips Voor Verkopers
Hoe je een geweldige verkoper van gebruikte mannenondergoed kunt zijn

Met een KLEIN beetje extra moeite!

Ik hoop dat zowel kopers als verkopers genieten van deze prachtige kleine gemeenschap die hier is gecreëerd. Ik geniet zeker, maar ik wilde wat advies geven over een paar dingen op basis van mijn ervaring.

Natuurlijk zijn we hier allemaal om een beetje $$ te verdienen of, als koper, onze verlangens en behoeften te vervullen. Maar een paar kopers hebben me onlangs geïnformeerd dat sommige van de orders die ze plaatsten niet voldeden aan hun verwachte standaarden vanwege het gebrek aan een goede geur. Ik ga hier geen artikel van maken waarbij ik op mijn eigen borst sla omdat ik alle 5* recensies heb en kopers mij vertellen dat ik de beste kruis- of voetgeur heb.

Natuurlijk kun je een paar dollar verdienen, maar terugkerende klanten zijn wat elk bedrijf duurzaam maakt en ik zou verkopers willen adviseren om ervoor te zorgen dat we klanten behandelen als vrienden en niet alleen als een snelle transactie die onze zakken zal vullen.

De Behoeften van Je Koper Vervullen

Allereerst is de klant hier waarschijnlijk voor een geur. Reukzin kan een diepgaande ervaring van een herinnering of een tijd en plaats oproepen waar ze eerder een vergelijkbare geur hebben ervaren.

Mijn grootste advies voor diegenen onder jullie die 'stinkende spullen' verkopen, maak het vies. Wat je ook denkt dat ruikt naar het niveau van wat zij willen, GA NOG EEN STAPJE VERDER. Wanneer ik een bestelling voor boxershorts heb, zal ik vaak mijn spandex leggings daaroverheen dragen als ik naar de sportschool ga om die heerlijke zweet en smaak in te sluiten waar mijn klanten naar verlangen.

Is het ongemakkelijk voor mij, niet echt? Sommigen zouden dat wel kunnen denken en als dat het geval is, zorg er dan gewoon voor dat je een passend bedrag vraagt. Ik denk niet dat mijn prijzen goedkoop zijn. Ik zal eerlijk zijn en zeggen dat sommige van mijn prijzen zijn gestegen om aan de vraag te voldoen. Dat gezegd hebbende, heb ik ook een niveau van clientèle gevonden dat mijn werk waardeert en graag een paar dollar extra betaalt om ervoor te zorgen dat hun wens/behoefte/fantasie of hoe je het ook wilt noemen, op de manier wordt vervuld die zij willen.

Zij kopen bij ons omdat ze zich op een bepaalde manier willen voelen. Het kan seksueel zijn, op herinneringen gebaseerd (een verkoper vertelde me dat hij mijn boxershorts leuk vindt omdat het dezelfde is als bij zijn eerste homoseksuele ervaring en hij zal die geur nooit vergeten en hij vindt het leuk om het zo nu en dan opnieuw te creëren) of kan gewoon puur verlangen zijn om iemand anders te zijn of te ruiken naar iemand anders voor diegenen die gebruikte mannenartikelen leuk vinden.

Wees Niet Bang Om Nee Te Zeggen

Ten tweede, als je niet kunt voldoen aan wat de klant vraagt, wees dan niet bang om nee te zeggen. Wees ook niet bang om dingen te proberen, maar wees niet bang om nee te zeggen als je:

  • A.) Niet comfortabel bent met wat zij vragen of
  • B.) Denkt dat je niet de kwaliteit van het item dat ze vragen kunt leveren.

Gedragen Sokken Die Een Kamer Lucht kunnen klaren!

Bij mijn meest recente sokkenverkoop, werd mij verteld om ze te maken alsof ze vrouwen en kinderen gillend van de kamer laten rennen wanneer het pakket werd geopend. Ik nam de uitdaging heel serieus. In plaats van mijn normale werklaarzen te dragen die week. Ik schakelde over naar mijn neopreen geïsoleerde werklaarzen voor de week om te helpen mijn voeten te laten zweten terwijl ik op mijn werklocaties... Ik zweet als het is, maar was het een enorm ongemak voor mij om over te schakelen naar laarzen voor het late jachtseizoen om het beste product te kunnen leveren, NEE!

De Extra Mijl Gaan

Tot slot, zorg ervoor dat je het goed maakt met hen. Als je niet kunt voldoen aan wat ze vragen of er zijn problemen, wees dan gewoon eerlijk tegen de koper. Ik heb vertraagde zendingen gehad waar ik een extra paar slips aan toevoegde omdat het zo lang duurde om daar te komen. Het was niet mijn schuld of die van hen, maar ik had die week geen bestellingen en "een $25 paar" of boxershorts verliezen is geen probleem wanneer één verkoop een geheel nieuw pak kan kopen. Dat gebaar had hem in een mum van tijd terug om meer te kopen. Ik hoop dat dit niet overkomt alsof ik jullie allemaal preek, want ik weet dat 90% van ons verkopers ons uiterste best doen om het beste te geven wat we kunnen.

Ik hoop dat dit ons allemaal in staat stelt om vanaf nu gezamenlijk een flinke inspanning te leveren om onze klanten echt te behandelen als de speciale mensen die ze zijn met de speciale behoeften/verzoeken die ze hebben. Het is moeilijk om een totale vreemde op het internet aan te spreken en hun te vragen om dezelfde boxers gedurende 4 dagen te dragen en er wat druppels of iets dergelijks aan toe te voegen en het door het hele land te verzenden. Als ze het verlangen hebben om zover te gaan om een bestelling als die te plaatsen, kunnen wij verkopers op zijn minst een beetje extra moeite doen om hun te geven wat ze willen. Dat is de hele reden dat deze site in het leven is geroepen, om mensen met dit soort verlangens een manier te bieden om aan hun behoeften te voldoen.


Von Jimdubz27

Str8 33 yr old male 240# Red Hair/Beard Manly Dad Bod with a great smell. All man!!! I’ve been told I have a great smell and decided to share with the...

View Profile >


Interessiert daran, zu unserem großartigen Community-Blog beizutragen? Warum nicht unser freundliches Team kontaktieren?


Mehr von unserem Blog


Heute kostenlos beitreten!

Neueste Blogs

Spannende neue Plattform-Updates!

By Admin Team


Eine Leidenschaft für Kinks und Fetische.

By Kinks_and_curves


ABDL & Ich, Die negativen Stereotypen von Windeln und ABDL Littles widerlegen.

By KinkylilQT


Jurastudentin bei Tag, Fetischverkäuferin bei Nacht.

By LustfulLawyer


Wie ich von einem Bestsellerautor der USA Today zur Sexarbeit kam

By YourGothGF_Bee


Alle Blogs ansehen

Folgen Sie uns

Bleiben Sie auf dem Laufenden über alles, was auf All Things Worn passiert.

 

Kategorien

Getragene Unterwäsche
Getragene Schuhe
Getragene Strumpfwaren
Getragene Kleidung
Unartige Extras
Instant Content

Blogkategorie auswählen