Mijn ervaring met het verkopen van voetenfoto's & content online

JennJenn Von JennJenn 35 Aufrufe

Verkoper Tips voor Verkopers Perspectief van Verkopers
Mijn ervaring met het verkopen van voetenfoto's & content online

Met Mijn Beste Beentje Voor

Een jaar geleden, als iemand mij had gevraagd wat ik dacht dat mijn beste fysieke kenmerk was, zou ik waarschijnlijk hebben getwijfeld tussen mijn billen of wangen… Een vreemde combinatie en eerlijk gezegd denk ik, diep van binnen, niet dat ik deze delen echt zo liefhad als ik deed voorkomen om de schijn van een veilig zelfbeeld te handhaven. Maar wie heeft zich niet zo gevoeld?

Wie heeft er niet naar zijn lichaam gekeken en zich afgevraagd hoeveel hij het echt liefhad en wat hij niet zou geven om zich te ontdoen en zijn bekende kenmerken te veranderen om meer te lijken op die we in de media zien.

Ik ben pas recentelijk begonnen met de verkoop van Adult Content, in december 2021, na online zoveel succesverhalen te hebben gelezen. Ik vroeg me af of dat ook ik kon zijn, zou ik iemand kunnen worden die online content verkoopt en dat kleine extra inkomen kan verdienen waar we allemaal van dromen.

Wel, zo begon het maar dat is zeker niet wat me hier heeft gehouden. De maanden die volgden en de ongelooflijke mensen die ik ontmoette, leidden tot de grootste boost in zelfvertrouwen die ik ooit had ervaren. Voor het eerst in mijn leven keek ik in de spiegel en zag mezelf als een prachtige, mooie, sexy vrouw en dit zelfvertrouwen droeg ik over naar mijn persoonlijke leven.

Ik voelde me krachtig, vrij en hield echt van wie ik was. Ik begreep nooit wat het proces van online verkopen een verkoper opleverde, behalve een inkomen, maar nu weet ik het: het is de kleine ego-boost die je krijgt van het maken van dat perfecte stukje content.

En toch... zou ik nog steeds nooit hebben gezegd dat mijn voeten mijn beste fysieke kenmerk waren. Niet dat ik ze zou hebben beschreven als iets ongewensts, ik zou gewoon niet hebben geloofd dat ze iets meer waren dan de twee benige kenmerken die me dagelijks rond droegen en bij gelegenheid een schattig paar sokken waren. Totdat ik mijn eerste voetliefhebber ontmoette.

Mijn Eerste Ervaring Met Het Verkopen van Voetenfoto's

Ze deden een heel redelijk verzoek om gewoon mijn voeten te zien in een korte video waarbij ik niets meer deed dan met mijn tenen wiebelen. Ik kon bijna niet geloven dat dit was wat iemand echt wilde van mijn tijd, echter, ik heb mezelf altijd als doel gesteld om mijn klanten tevreden te stellen met hun aankoop en deze keer was niet anders.

De complimenten die ik van mijn klant ontving waren ongelooflijk en ineens keek ik op een andere manier naar mijn voeten. Er kwamen nog een paar verzoeken binnen waarbij verschillende activiteiten met mijn voeten gevraagd werden, van douchen, specifieke gedragen items aanhebben, verpletteren en zelfs bedekken met eten - oh en natuurlijk ook wat gebruikte sokken laten stinken!

Ik geniet er altijd van om nieuwe, interessante content te maken, dus deze verzoeken die binnenkwamen waren in het begin vreemd, maar werden al snel zo spannend. Binnen een paar weken werd het een groot aandachtspunt van mijn online verkoopbedrijf maar ook ik begon mijn voeten in een heel nieuw licht te zien!

Ontdekken van een Community van Voetliefhebbers

Een community van voetliefhebbers was een gebied dat ik nog nooit had meegemaakt tot 2022 en als ik voor die tijd erover was ondervraagd, had ik er waarschijnlijk niet veel over nagedacht omdat ik dacht dat ik het nooit echt zou kunnen begrijpen, maar nu ben ik mijn eigen voeten gaan bewonderen op een manier die ik nooit eerder had gedaan. Ik kwam tot de realisatie dat het hebben van aanbeden en aanbeden voeten me deed stralen en om eerlijk te zijn, het maakte me erg opgewonden....

Bovendien waren de gesprekken en verhalen die mijn klanten me vertelden over hun liefde voor voeten en waar het allemaal begon zo interessant en onthullend dat ik tot de realisatie ben gekomen dat veel meer mensen van voeten houden dan ik denk dat een mainstream samenleving ooit zou toegeven of zich welkom zou voelen om te bespreken.

Nu zit ik hier trots, met een gevoel van positieve mentale gezondheid dat ik nooit eerder in mijn leven heb gehad, terwijl ik naar mijn voeten kijk. En nu, als iemand me zou vragen wat ik denk dat mijn beste fysieke kenmerk is, zou ik trots beweren dat het mijn voeten zijn... Hoewel ik nu ook best blij ben met de rest van mijn natuurlijke lichaam! Maar als ze ooit zouden uitvinden waarom, zouden ze heel verward zijn over mijn kleine achtbaanverhaal!

Advies voor Het Verkopen van Voetenfoto's en -video's

Als je hier vandaag zit en dit leest en je zoekt advies voor het verkopen van voetgerelateerde content op ATW, de twee beste adviezen die ik je kan geven zijn de volgende:

  1. Spreek met je kopers! Leer ze kennen, hun voorkeuren en hun grenzen. Ik heb zoveel geweldige relaties gevonden en enkele van mijn beste voetcontent gemaakt omdat die waardevolle tijd besteed aan elkaar leren kennen niet alleen een wederzijds vertrouwen opbouwt maar ook een prachtige, gepersonaliseerde basis om content te creëren.
  2. Onderzoek! Ik kan je niet vertellen hoeveel tijd ik heb besteed aan het doorbladeren van blogs, het kijken op verschillende websites en zelfs het opzoeken van voetenfetisjporno, zodat ik meer kon leren over de wereld van voeten en hun glans. Zien wat anderen hadden gemaakt, zowel professioneel als amateur, gaf me het vertrouwen om nieuwe vaardigheden zelf te testen en te proberen. Ook terugkomend op mijn eerste punt: onderzoeken van je koper en vragen om hun advies en inbreng heeft mij nooit in de steek gelaten! Als je nieuw bent in de voetwereld, vraag het de experts!

Advies aan Kopers van Voetgerelateerde Content

Mijn advies aan alle kopers die op zoek zijn naar geweldige voetgerelateerde content en misschien niet zeker weten wat ze leuk vinden of zich een beetje ongemakkelijk voelen om hun voetenfetisj te bespreken, weet alsjeblieft dat bijna alle geweldige, creatieve en innovatieve verkopers op deze site altijd een klein beetje opwinding krijgen wanneer we de perfecte bestelling voor jou maken en we horen graag jouw kant van het verhaal. Weet dat je met ons kunt delen, en de meesten van ons zijn erg gretig om jouw voorkeuren en likes te horen, zodat we dit kleine doel kunnen bereiken, terwijl we jou ook een welkom en comfortabel gevoel geven!

Nou, dat is genoeg van mij, voor nu, pratend over mijn eerste ervaring met het dippen van mijn tenen in de wereld van voetenfetisjisme (snap je 😜).

Veel succes in je toekomstige ondernemingen en moge je altijd vooroplopen met je beste beentje voor ☺️

.

Von JennJenn

🧡Top 1% of Sellers💙 Top 10 Sellers Of the Week August 🥰 Update 💓 HJenny all My atw premium seller status ends on Sunday and I wasn't going to refresh it til I...

View Profile >


Interessiert daran, zu unserem großartigen Community-Blog beizutragen? Warum nicht unser freundliches Team kontaktieren?


Mehr von unserem Blog


Heute kostenlos beitreten!

Neueste Blogs

Spannende neue Plattform-Updates!

By Admin Team


Eine Leidenschaft für Kinks und Fetische.

By Kinks_and_curves


ABDL & Ich, Die negativen Stereotypen von Windeln und ABDL Littles widerlegen.

By KinkylilQT


Jurastudentin bei Tag, Fetischverkäuferin bei Nacht.

By LustfulLawyer


Wie ich von einem Bestsellerautor der USA Today zur Sexarbeit kam

By YourGothGF_Bee


Alle Blogs ansehen

Folgen Sie uns

Bleiben Sie auf dem Laufenden über alles, was auf All Things Worn passiert.

 

Kategorien

Getragene Unterwäsche
Getragene Schuhe
Getragene Strumpfwaren
Getragene Kleidung
Unartige Extras
Instant Content

Blogkategorie auswählen