De beste manier om gebruikte herenondergoed te verzenden - Deel 2

MrBossAmerica Por MrBossAmerica 31 vistas

Verkoper Tips voor verkopers
De beste manier om gebruikte herenondergoed te verzenden - Deel 2

Ik heb al eerder een blog geschreven over het versturen van je gebruikte ondergoed op MTW, maar ik heb nog meer te vertellen. Terwijl ik dit schrijf, kun je al zien dat de verzendprijzen stijgen, vooral door de stijgende benzineprijzen, dus je kunt zien hoe de meeste online winkels hun verzendprijzen aanpassen van "gratis verzending" naar ofwel een hogere drempel voor "gratis verzending" of naar een vaste verzendkost waar je niet onderuit kunt.

Begrijp de achtergrond van verzendprijzen

Je moet begrijpen dat als je online iets bestelt voor thuislevering, er altijd kosten zijn voor de zaak of verkoper om de verzending te regelen. Ze moeten betalen voor verzendmaterialen zoals tape, dozen, enveloppen enzovoort. Ze moeten ook zelf betalen aan de vervoerder voor een verzendlabel. Dat kost hen geld uit eigen zak, wat de reden is waarom sommige bedrijven de verzendkosten voor hun rekening nemen of jou in eerste instantie laten betalen.

Koop een postweegschaal en meetlint

Je moet serieus een postweegschaal kopen! Je moet eigenlijk het gewicht van je pakket (artikelen binnen de verzendcontainer met de verzending erbij) en de afmetingen van de verzendcontainer meten.

De reden hiervoor is dat als je de afmetingen onderschat, de postdienst, wie je ook gebruikt, je later zoals een maand kan confronteren met "toeslagen". "Toeslagen" zijn wanneer je maten te groot of te klein zijn en je minder hebt betaald dan wat eigenlijk had gemoeten, waarna je de toeslag moet betalen voor het juiste bedrag.

Daarom moet je een postweegschaal kopen om het gewicht van je pakket te wegen voordat je het verstuurt. Als je geen weegschaal hebt, kun je schatten dat de meeste kleine dozen ongeveer een pond zijn en je wilt misschien afwegen tot het dichtstbijzijnde pond, dus rond af naar twee pond als je denkt dat het gewicht zwaarder is dan een pond om veilig te zijn. Ook kun je een meetlint gebruiken om de lengte van je eigen dozen of enveloppen te meten bij het uitmeten van de afmetingen. Je moet zo nauwkeurig mogelijk zijn, anders krijg je alsnog de "toeslagen" terug.

Veiligheid voor verkopers bij het verzenden en versturen rondom je huis

Gebruik alsjeblieft niet je eigen adres of naam bij het versturen van je post om je privacy te beschermen! Dit is om stalkers te voorkomen die je zouden kunnen achtervolgen of chanteren! Wat je kunt doen als je iets naar klanten verstuurt, is het adres van een bedrijf bij jou in de buurt gebruiken als retouradres. Dit is weer om ervoor te zorgen dat je de verzendkosten juist berekent, anders krijg je de "toeslag".

Laten we een voorbeeld nemen. Stel dat je in Baltimore woont, maar elke dag 1 uur heen en weer rijdt naar je werk in Washington, D.C. Stel dat je de afmetingen correct hebt ingevuld en je een pakket met lekkernijen naar iemand in New York City stuurt. Stel (ik verzin maar wat) dat je een verzendlabel hebt gekocht voor $9. Maar omdat je het item in DC verstuurt, ga je ervan uit dat het handig is. Een maand later komt het postbedrijf terug met de mededeling dat je $13 schuldig bent omdat je de afstand verkeerd hebt ingeschat! Daarom moet je ervoor zorgen dat de plaats vanwaar je verstuurt, dichtbij is waar je woont of vanwaar je verstuurt. Als je in Baltimore woont en besluit te verzenden vanuit Ellicott City omdat het dichtbij is, dan is dat oké, en kun je misschien de verzendkosten ontlopen. Maar als je in een andere staat of stad ver van Baltimore verstuurt, dan kun je alsnog de toeslag krijgen.

Verzendkosten bepalen voor MTW en hoe te verzenden

Vele verkopers hier zijn oké met het gratis naar klanten versturen van artikelen of rekenen ongeacht de locatie van de klanten een verzendkost. Internationaal verzenden is erg duur, wat de reden is waarom maar weinig verkopers internationale klanten gratis verzenden, en klanten dwingen de verzendkost aan hun kant te betalen om zo de verzendkost die de verkoper moet betalen voor een verzendlabel te compenseren.

Als de klanten binnenlands zijn, bieden sommige verkopers gratis verzending aan terwijl anderen een vaste prijs berekenen voor kosten. Als je geld wilt besparen, kun je het beste enveloppen en piepschuimenveloppen van je online bestellingen bewaren om te gebruiken voor MTW. Omdat ze licht zijn om te gebruiken, moet je USPS gebruiken om vanuit je eigen brievenbus te verzenden.

De reden om vanuit je eigen brievenbus te verzenden, is om het bezoek aan het postkantoor te vermijden met iets lichts en ze de textuur van je post laten voelen zodat ze niet argwanend worden over het feit dat je gewoon je gebruikte ondergoed verstuurt (om zo ongemakkelijke interacties op het postkantoor te vermijden).

Omdat het zo licht is, moet je gewoon vanuit je eigen brievenbus (als je die hebt) met USPS versturen, zodat je het gewoon kunt laten vallen, en de postbode het van bij je huis kan ophalen terwijl je weg bent. Hoe lichter het pakket, des te goedkoper.

Ook is naar het postkantoor gaan alleen nodig als je een doos hebt die niet in je brievenbus past. Onthoud dat sommige postkantoren je de post laten neerleggen en laten vertrekken terwijl anderen, vooral als het een klein kantoor is, vereisen dat je met de klantenbalie praat en het laat scannen en inspecteren, wat ongemakkelijk kan zijn als je pakket er verdacht uit ziet of aanvoelt. USPS is extreem onvoorspelbaar. De helft van de tijd komt het op tijd aan, terwijl het de andere helft tot ongeveer 3 weken in transit kan zijn voordat het klanten bereikt of zelfs tijdens de verzending verloren gaat!

Als je USPS gebruikt, overweeg dan het risico. Het wordt ten zeerste aanbevolen om USPS Priority Mail te gebruiken vanwege het risico, maar zelfs met USPS Priority Mail kan zending zoekraken, hoewel de kans op vertragingen veel lager is dan bij First Class. Bij voorkeur gebruik ik daarom UPS, dat betrouwbaarder is omdat het vrijwel nooit verloren gaat en je het pakket persoonlijk kunt scannen en direct kunt gaan. Het is sneller en de rijen zijn minder dan wanneer je naar het USPS postkantoor gaat!

.

Por MrBossAmerica

😎ACT LIKE A MAN, THINK LIKE A BOSS😎 🦾Fitness Geek🦿, 🤫ASMR Coach🤫, 🕺Amateur Dancer🕺 *All Clothing items are made to be ordered, meaning it is never preworn and made fresh to every...

View Profile >


¿Interesado en contribuir a nuestro increíble blog comunitario? ¿Por qué no te pones en contacto con nuestro amable equipo?


Más de nuestro Blog


¡Únete GRATIS hoy!

Últimos Blogs

¡Emocionantes actualizaciones de la plataforma!

By Admin Team


Una pasión por los kink y fetiches.

By Kinks_and_curves


ABDL & Yo, Desmitificando los Estereotipos Negativos de los Pañales y los ABDL Pequeños

By KinkylilQT


Estudiante de Derecho de día, vendedor de fetiches de noche.

By LustfulLawyer


Cómo pasé de ser un autor superventas de USA Today al trabajo sexual

By YourGothGF_Bee


Ver Todos los Blogs

Síguenos

Mantente al tanto de todo lo que sucede en All Things Worn.

 

Categorías

Ropa Interior Usadas
Zapatos Usados
Medias Usadas
Ropa Usadas
Extras Atrevidos
Contenido Instantáneo

Selecciona la Categoría del Blog