Hoe een gezonde relatie te onderhouden terwijl je gebruikte slipjes verkoopt

Sahm_i_am Por Sahm_i_am 24 vistas

Verkoper Tips voor Verkopers Perspectief van Verkopers
Hoe een gezonde relatie te onderhouden terwijl je gebruikte slipjes verkoopt

Hoe Je Een Panty Verkoopteam Kunt Zijn

Het avontuur van verkopen op een gebruikte panty website kan een zeer opwindende en lonende ervaring zijn. De aantrekkingskracht van het onbekende en het voorzien van items aan vreemden is er een die niet nonchalant benaderd moet worden. Voor degenen die in een relatie zitten of overwegen terwijl ze klanten bedienen op een site als deze, zijn er verschillende overwegingen die besproken moeten worden om een gezonde relatie te behouden tijdens je verkooptijd.

Soms Heb Ik Extra Geld Waar Ik Geen Verklaring Voor Heb & Hij Verliest Veel Ondergoed…

Ik vond All Things Worn via een social media video. Het verbaasde me hoe het meisje in de video zo moeiteloos (vermoedelijk) het ondergoed van haar man vouwde en de tekst luidde "soms heb ik extra geld waar ik geen verklaring voor heb en hij verliest veel ondergoed." Ik was geïntrigeerd en deed mijn onderzoek.

Wij zijn een heel open koppel en hij steunde me toen ik probeerde iets te doen om mijn constante behoefte aan seksuele aandacht te verzachten, en ook om een beetje geld te verdienen! Waar ik niet op voorbereid was, was toen hij zei "ik denk dat ik dat ook zou kunnen." Mijn reactie was "nou, eigenlijk ging de video die me aan de gang kreeg over een vrouw die blijkbaar een behoorlijke vergoeding krijgt voor het verkopen van haar man's gebruikte ondergoed op internet." Ik wist echt niet wat ik moest denken van mijn man op een site voor mannen die gebruikte spullen aan mannen verkopen. We begonnen eenvoudig en beseften al snel de voordelen van Premium Verkoper zijn, dus hij schreef ons allebei in en weg waren we.

Advies Krijgen Vanuit Een Mannelijk Perspectief

In het begin was het allemaal ik. Foto sets, slipjes, het normale nieuwe meiden mysterie was overal om me heen en aangezien we zo goed communiceren hielp hij me te navigeren wat ik wel en niet wilde doen. Ik keerde mij tot hem voor advies over wat mannen wilden horen en zien naast wat al normaal was voor ons in onze slaapkamer. Het duurde niet lang na zijn eerste verkoop dat hij zei dat het makkelijk was en voordat ik het wist, had mijn sexy dad bod echtgenoot een paar berichten en hadden mannen van over de hele wereld contact met hem met verzoeken. Sommige 'tamelijk extreme' voor ons niveau van kink. Hij deed gewoon wat ik had besloten te doen wat betreft plezier hebben en wat geld toevoegen aan onze rekening dus ik kon (wilde ook niet) nee zeggen.

Mijn Man Helpen Zijn Eigen Account Als Mannelijke Verkoper Op Te Zetten

Ik heb hem geholpen met foto's en poses. Scheren en het uitzoeken van "sexy" nieuw ondergoed dat zijn klanten vragen. Ik ben zijn stand-in geweest voor activiteiten die mensen vragen. Het draait allemaal om balans. Hij was meerdere keren mijn mannelijke talent en is altijd een supporter van mij geweest. Ik ben op dit moment op een KETO dieet en welzijnstraject dat erg gericht is op positiviteit in mijn leven en meer open zijn. Als je een beetje vertrouwen nodig hebt in je leven, duik dan in deze gemeenschap en geniet van al de geweldige mensen die van allerlei verschillende soorten lichamen en kinks houden.

Er is iets voor iedereen. Ik heb hem wel eens gezegd dat ik persoonlijk niet denk dat we dit als een fulltime baan kunnen of moeten doen. Jij (ja jij die dit nu leest) bent misschien zo ingesteld, maar wij zijn dat niet. We bevinden ons in deze mooie ruimte waar we toch gaan spelen en verkennen. Omdat we zo van elkaar genieten waarom zouden we het niet delen. Het is een geweldige manier om nieuwe dingen te proberen en je hoeft je geen zorgen te maken over ongemak omdat we niet vreemdgaan of dingen proberen met nieuwe mensen. We gebruiken dit als onze manier om meer en meer verbonden te worden. Het is echt een geweldige ervaring geworden.

Communicatie Is De Sleutel

De sleutel zouden we zeggen is dit samen doen en NOOIT aannemen dat iets oké is of dat ze het niet erg vinden. Hij is misschien bereid een verzoek te doen die avond maar ik niet vanwege wat er die dag met onze kinderen is gebeurd. Voordat één van ons instemt om iets voor een klant te doen vragen we de ander ... "Is het oké als ik vanavond een video maak?" "Zo en zo wil dat ik een foto set maak van het nieuwe ondergoed dat ze net hebben besteld, zou je me helpen of moet ik gewoon de camerastandaard gebruiken." We bespreken wat er aan de hand is voordat we ooit een klant ja of nee vertellen. Sommige dingen vereisen niet echt een handtekening van een echtgenoot (niets doet dat in ons huis, maar we doen het uit hoffelijkheid en respect in plaats van toestemming). Als je bereid bent dit te doen (gebruikte artikelen verkopen) met of zonder je partner dan zijn dit enkele dingen waar je over na moet denken. Als je de "obstakels" van dit soort klusje direct aanpakt en er niet voor wegloopt, zal je veel gelukkiger en uiteindelijk succesvoller zijn.

Samenwerken Als Echtgenoot & Vrouw Verkopers

We hebben een klant die fan is van het mannelijke einde in het ondergoed dat hij koopt. Nadat we onze situatie hadden uitgelegd, was hij niet alleen opgewonden en enthousiast over het idee dat we bereid waren dat voor hem te doen, maar hij werd ook een klant van mijn man op Male Things Worn. Niet alleen had hij ondergoed van ons beiden, maar hij krijgt ook de ervaring zoals hij zei "beide kanten" van een ontmoeting, wat voor een voyeur zoals hij het meest geweldig is.

Wees jezelf maar het is oké om te doen alsof je iemand bent die je niet bent voor de lol en de ervaring. We zien het een beetje alsof het acteren is. Mijn man is helemaal niet homoseksueel maar is blij om op te treden voor de jongens die dat van hem vragen. Hij zou het niet doen in het echte leven maar het windt me op wetende dat mensen over de hele wereld van hem genieten zoals ik dat doe. Hij weet dat ik geen DOM ben zoals sommige van de serieuze meesteressen hier, maar hij geniet ervan om me uit mijn schulp te zien komen en te eisen dat jongens doen wat ik zeg als ze me vragen de controle te nemen.

Zelfrespect, Zelfvertrouwen & Body Positief

Ik weet niet zeker of ik klaar ben om hem te vertellen wat te doen zoals ik bij kopers LOL doe, maar het heeft ons beiden een enorme vertrouwensboost gegeven, niet alleen vanuit een perspectief van lichaamspositiviteit maar ook vanuit een zelfvertrouwen standpunt. Het punt is dat we nooit deze geweldige kans hadden gevonden om te groeien en te verkennen als we niet:

  • Het in de eerste plaats hadden uitgeprobeerd
  • De deur voor hem hadden geopend om mee te doen en deel te nemen
  • Zo open waren met onze communicatie over de wensen en behoeften van ons als een paar en de wensen en behoeften van onze klanten hier.

Advies Voor Iedereen Die Gebruikt Ondergoed Wil Verkopen Terwijl Je Een Partner Hebt

Praat over wat je wel en niet zult doen. Praat met je partner over wanneer het wel en niet gepast is voor je relatie om items/content te verstrekken. Raak niet uitgebrand omdat deze markt nog lang niet zal verdwijnen.

Heb plezier, verken, leer en groei.


Por Sahm_i_am

...

View Profile >


¿Interesado en contribuir a nuestro increíble blog comunitario? ¿Por qué no te pones en contacto con nuestro amable equipo?


Más de nuestro Blog


¡Únete GRATIS hoy!

Últimos Blogs

¡Emocionantes actualizaciones de la plataforma!

By Admin Team


Una pasión por los kink y fetiches.

By Kinks_and_curves


ABDL & Yo, Desmitificando los Estereotipos Negativos de los Pañales y los ABDL Pequeños

By KinkylilQT


Estudiante de Derecho de día, vendedor de fetiches de noche.

By LustfulLawyer


Cómo pasé de ser un autor superventas de USA Today al trabajo sexual

By YourGothGF_Bee


Ver Todos los Blogs

Síguenos

Mantente al tanto de todo lo que sucede en All Things Worn.

 

Categorías

Ropa Interior Usadas
Zapatos Usados
Medias Usadas
Ropa Usadas
Extras Atrevidos
Contenido Instantáneo

Selecciona la Categoría del Blog