De Society, Pet and Age play, en CNC

Demonicmumu Di Demonicmumu 44 visualizzazioni

Verkoper BDSM
De Society, Pet and Age play, en CNC

In BDSM zijn er drie praktijken die vaak worden aangezien voor regelrecht immoreel gedrag en daardoor ook zo beoordeeld worden, zelfs al is dit niet zo.

Dit zijn pet play, age play en CNC, die geassocieerd worden met zoöfilie, pedofilie en verkrachting. Vandaag zullen we praten over dit stigma, naast nogmaals de grenzen te benadrukken.

Wat is Pet Play?

Pet play is een fetisj waarbij sommige deelnemers besluiten zich te gedragen als huisdieren. Laten we onszelf niets wijsmaken, de meeste meisjes kiezen ervoor een kat te zijn en de meeste jongens een hond. Als je een onderdanige bent, is misschien de term varken meer toepasselijk. Maar dat is niet het punt. Degenen die pet play doen verwerven gedragingen en esthetiek die geassocieerd zijn met dat huisdier. Welke? Dat hangt af van de persoon, er is geen minimum of maximum.

Esthetisch gezien zijn er degenen die kleine oortjes, buttplugs met staarten en handschoenen die poten simuleren dragen. Er is ook make-up of letterlijk het aantrekken van een fursuit. Als ik een fursuit had, met wat ze kosten, weet ik niet of ik het risico zou willen nemen om het zo te breken of dat ik het winstgevend zou willen maken.

Gedragsmatig kan er een "Niet praten, alleen miauwen/blaffen" regel zijn, geen rechtop staan (tenzij... het wasbeerbontspel is?) geen duimen, en eten uit een kom op de vloer....

Weer, iedereen kiest wat hij/zij wil.

Degenen die geen dieren spelen zijn meestal degene die ermee spelen, ze disciplineren of, waarom niet, neuken met ze. En daar komt het oordeel.

"Neuk je een hond? Ga je een hond neuken? Je bent ziek. "

Maar het is geen hond, het is een persoon. Het is een persoon die zowel op het gebied van leeftijd als gezondheid in staat is om toestemming te geven, die besluit zich als een dier voor te doen. Maar dat betekent niet dat hij stopt met een dier te zijn, het is geen stap naar trans-dierlijkheid.

Sommige mensen kunnen niet stoppen met denken dat als je seks zou hebben met iemand die blaft, je zijn hond zou neuken.

Wat is Age Play?

Ik ben begonnen met het zachtste. Age Play is wanneer een persoon gedragingen speelt die geassocieerd zijn met een jongere leeftijd. Hoe jong en welke gedragingen zijn ook weer aan het individu.

Een voorbeeld van esthetiek kan zijn het dragen van kinderkleding, en een voorbeeld van gedrag kan het inkleuren in een kinder kleurboek zijn. En weer, ook al doet ze dat, ze is een gezonde volwassene die ermee instemt. Het is vooral oncomfortabel als ze age play beoordelen als pedofilie.

En als je het niet leuk vindt, doe het dan niet. Ik hou niet van age play, ik wil er niet aan deelnemen, het maakt me ongemakkelijk. Maar een 30-jarige vrouw in een Minnie Mouse t-shirt die zich als een kind gedraagt, is geen slachtoffer van pedofilie.

Consensual Not-Consent

En de laatste, is CNC, Consensual Not-Consent. In deze fetisj is er een schijn dat er geen consensus is en is het gebruikelijk om weerstand te bieden, te smeken om te stoppen en... in wezen iets dat voor een buitenstaander, verkrachting lijkt.

Wat is het punt? Dat er consensus is. Het wordt overeengekomen om die activiteit te doen en hoewel het niet zal stoppen wanneer een partij zegt "Nee, alsjeblieft stop!" zal het stoppen wanneer het "Avocado" of "Pizza met ananas" of wat dan ook zegt als zij een veilig woord hebben, dat is waarvoor het is.

Je spreekt van tevoren de grenzen af, je komt overeen onder welke voorwaarden je wel en niet stopt, en dan doe je de activiteit. Zoals we vroeger deden alsof het een dier of een kind was, doen we nu alsof er geen consensus is. Maar de hele tijd is die er wel.

Ik las een verhaal waar de hoofdpersoon CNC probeerde met een meisje dat daarvan hield, seksueel misbruik te vervalsen. Daarna moest hij overgeven omdat hij zich ziek voelde en stemde ermee in andere spellen te doen. Maar hij zei niet "Het is verkrachting", hij zei, "Ik ben hier niet in geïnteresseerd, doe het met iemand anders".

Overigens, net zoals een meisje dat van seks houdt niet houdt van een stel vreemden die chips op haar gooien op straat, houdt een meisje dat van CNC houdt niet van verkracht te worden. Ze vraagt er niet om of wat dan ook, voor het geval sommige advocaten van verkrachters ideeën krijgen.

En dat zijn alle drie, die vanaf dezelfde basis beginnen: het zijn mensen die tot een consensus komen en de capaciteit hebben om die consensus geldig te maken.

Nee, Jeffrey Jones, je kunt geen age-play doen met een 14-jarig meisje, haar consensus is niet geldig.

Credits aan Mar. (Twitter en Fer: MarArrOrt )


Di Demonicmumu

...

View Profile >


Interessato a contribuire al nostro fantastico blog della comunità? Perché non metterti in contatto con il nostro gentile team?


Altri articoli dal nostro Blog


Iscriviti GRATIS oggi!

Ultimi Blog

Aggiornamenti entusiasmanti della piattaforma!

By Admin Team


Una passione per i kink e le feticci.

By Kinks_and_curves


ABDL & Me, Sfatare gli Stereotipi Negativi dei Pannolini & ABDL Littles.

By KinkylilQT


Studente di Legge di Giorno, Venditore di Feticci di Notte.

By LustfulLawyer


Come sono passato da autore Bestseller di USA Today al lavoro sessuale

By YourGothGF_Bee


Visualizza Tutti i Blog

Seguici

Rimani nel loop con tutto ciò che accade su All Things Worn.

 

Categorie

Biancheria Intima Usate
Scarpe Usata
Calzetteria Usata
Abbigliamento Usato
Extra Piccanti
Contenuto Istantaneo

Seleziona la categoria del blog