Snelle Startgids voor Beginners - Tips om Kopers aan te Trekken & Profielpromotie

JockeJunk Por JockeJunk 23 visualizações

Verkoper Tips voor Verkopers
Snelle Startgids voor Beginners - Tips om Kopers aan te Trekken & Profielpromotie

Ik ben een paar jaar geleden begonnen met verkopen via MTW en vaak spreken nieuwkomers van de site mij aan en zeggen dat ze moeite hebben om hun profiel van de grond te krijgen. Dus of je nu nieuw op de site bent of gewoon je verkopen wilt bevorderen, hier zijn een paar snelle tips voor het promoten van je profiel en het aantrekken van kopers:

Profielfoto

Je hoofd profielfoto is je visitekaartje en belangrijkste aantrekkingspunt dat interesse in je profiel zal wekken. Mensen houden ervan om etalages te bekijken dus zet je beste beentje voor en neem een zeer sexy of suggestieve profielfoto.

Een Gedetailleerde Bio

Wees niet bang om details toe te voegen aan je profiel. Schrijf een beknopte bio die je kenmerken en aantrekkelijkheid benadrukt. Dit is vaak een goed moment om je beroep, hobby's of levensstijl te vermelden die van belang zijn wanneer je de items die je verkoopt omschrijft. Bijvoorbeeld, als je een fervente sportschoolbezoeker bent, praat daar dan over. Of als je bijvoorbeeld in een vorm van handel werkt, kan het nuttig zijn om daarnaar te verwijzen en dit later op een bepaalde manier te noemen wanneer je items post. Voeg wat gratis foto's toe in je bio en wees niet bang om bezoekers naar je profiel te lokken met wat Instant Content als je daar comfortabel mee bent.

Speel in op je sterke punten. Als je gespierd bent, laat dat zien. Als je harig bent, laat dat zien. Als je een grote penis hebt, laat dat zien (discreet)!

Communiceer duidelijk wat je precies aanbiedt in je profiel. Er zijn een beperkt aantal ingebouwde tags op de site, maar je kunt creatief zijn en in je eigen woorden in veel meer detail aangeven welke items of diensten je aanbiedt in je profiel. Dit zal helpen om sommige verzoeken die je misschien niet comfortabel vindt om te voldoen te filteren en geeft je een goed gevoel van grenzen, wat heel belangrijk is om te vestigen vanaf het begin op een site zoals deze.

Een Lijstfotografie en -beschrijving Maken

Zorg bij elke post voor een goede beschrijving/verhaal. Mensen kopen het ondergoed en de geschiedenis die bij elk paar hoort. Zorg dat elk item op een bepaalde manier uniek is en spreek over het niveau van dragen of wat het item met jou heeft meegemaakt.

Plaats afbeeldingen van je item die zowel flatterend als informatief zijn. Vergeet niet dat de achtergrond van elke afbeelding een belangrijke factor is. Neem foto's van je items in situ. Bijvoorbeeld, als je je ondergoed naar de sportschool draagt, maak dan wat foto's in de kleedkamer (zorg ervoor dat het veilig is om dit te doen!).

Klantenservice

Bied aanpassingen of voortgangsfoto's aan om een verkoop te begeleiden. Zorg dat je kopers en hun wensen goed verzorgd worden. Gebruikte herenondergoed verkopen en andere producten is een inherent sexy ervaring, dus heb plezier ermee!

Behandel potentiële kopers met respect en vriendelijkheid. Je kunt enkele vreemde, afwijzende of zelfs denigrerende berichten van kopers ontvangen en hoewel het belangrijk is om een gevoel van zelfrespect te behouden en grenzen te stellen - onthoud als verkoper dat het jouw taak is om vriendelijk en uiteindelijk professioneel te blijven. Verbrand geen bruggen, als een koper je op enigerlei wijze ongemakkelijk maakt, verwijs dan naar je grenzen en herhaal wat je hier te verkopen bent. Bedenk dat factoren zoals taalbarrières of het feit dat nuances zoals toon/intentie moeilijk over te brengen zijn in een geschreven bericht. Verkopers kunnen kortaf of onbeleefd overkomen, terwijl het echt een kwestie van miscommunicatie is. Sommige van mijn beste kopers/terugkerende klanten zijn het resultaat van het opbouwen van een goede relatie en ervoor zorgen dat zij zich op hun gemak voelen wanneer ze met mij praten.

Communicatie

Onderhoud sterke en consistente communicatie en controleer regelmatig je berichten. De meeste kopers zijn op zoek naar iemand die snel kan reageren en hoewel je zeker je leven buiten de site moet leiden, zullen onbeantwoorde berichten beslist je verkopen en je vermogen om je profiel te promoten belemmeren. Als er bepaalde dagen van de week of tijden van de dag zijn waarop je geen berichten kunt beantwoorden, vermeld dat dan in je profiel. Wees je er ook van bewust dat sommige kopers in het verleden zijn opgelicht/gedupeerd en erg nerveus kunnen zijn over het kopen van een item van een vreemde online.

Mitigeer dit door positieve beoordelingen op te bouwen door eerlijke en bevredigende interacties met je kopers, evenals door berichten snel te beantwoorden gedurende het koopproces. Let op, de meest angstige periode voor de meeste kopers is de tijd tussen wanneer de betaling is gedaan en de tijd dat het product wordt ontvangen door de koper - zorg ervoor dat je vooral tijdens deze periode consistent communiceert. Ik vind het sturen van een foto van het pakket bij verzending een geweldige manier om de koper te verzekeren dat hun item onderweg is.

Word Onderdeel van de Community

Maak verbinding met andere verkopers. Samenwerkingen zijn een gegarandeerde manier om verkopen te verhogen en je profiel te laten opvallen. Je kunt ook inspiratie opdoen en tips krijgen van je medeverkopers die, meer dan eens, blij zijn om een nieuwkomer op de site te helpen beginnen. Dit is een community van kopers en verkopers, ondersteun elkaar en zorg dat je product zo goed is als je woord - reputatie is belangrijk en een paar goede of slechte beoordelingen kunnen je vermogen om te verkopen maken of breken.

Conclusie

TLDR? Wees vriendelijk, wees communicatief, wees sexy en flirterig, wees professioneel, blijf goed bij je woord - lever wat je adverteert en heb plezier ermee!


Por JockeJunk

Hairy 6”2, 220 lb Canadian guy who works in law enforcement. Typically wear a lot of heavy gear for work so I’m always pretty sweaty. • Underwear • Shirts • Socks and...

View Profile >


Interessado em contribuir para o nosso incrível blog comunitário? Que tal entrar em contato com a nossa equipa amigável?


Mais do Nosso Blog


Junte-se GRÁTIS hoje!

Últimos Blogs

Atualizações Empolgantes na Plataforma!

By Admin Team


Uma Paixão por Fetiches e Kinks

By Kinks_and_curves


ABDL & Eu, Desmistificando os Estereótipos Negativos de Fraldas e ABDL Littles.

By KinkylilQT


Estudante de Direito de dia, Vendedor de Fetiches à noite.

By LustfulLawyer


Como Passei de Autora Bestseller do USA Today para o Trabalho Sexual

By YourGothGF_Bee


Ver Todos os Blogs

Siga-nos

Fique por dentro de tudo o que acontece no All Things Worn.

 

Categorias

Roupa íntima Usada
Sapatos Usados
Meias-calças Usadas
Roupas Usadas
Extras Picantes
Conteúdo Instantâneo

Selecione a Categoria do Blog