Gezicht redden - De voor- en nadelen van het onthullen van je fysieke identiteit

FNP Von FNP 54 Aufrufe

Verkoper Tips voor verkopers
Gezicht redden - De voor- en nadelen van het onthullen van je fysieke identiteit

Hallo allemaal! Welkom bij mijn eerste blog. Ik ben FlyingNylonPrincess, ook bekend als FNP. Hoewel mijn gezicht voor sommigen een mysterie blijft, beschouw ik mezelf als een open boek wat persoonlijkheid betreft. Ik help graag andere leden en geef advies aan degenen die wat begeleiding kunnen gebruiken. We hebben allemaal veel nieuwe verkopers zien toetreden tot onze prachtige community de laatste tijd, dus het doel van deze blog is om iedereen die momenteel overweegt wel of niet "het gezicht te tonen" te helpen.

Waarom Ik Mijn Gezicht Niet Laat Zien

Zoals velen van jullie weten, werk ik voor een internationale luchtvaartmaatschappij als cabinepersoneel (een 'stewardess' voor de Amerikanen). Stel je dit voor; je vliegt ergens exotisch heen om te verblijven in een mooi hotel met mensen die je net hebt ontmoet. Vaak heb je minstens 24 uur om te verkennen, te ontspannen, te drinken en te feesten met je nieuwe vrienden. Vaak resulteert dit in iets 'interessants'. De Britse tabloids hebben er lucht van gekregen hoe 'interessant' sommige van de bemanningsacties kunnen zijn, en de daaropvolgende artikelen worden verrassend goed ontvangen door hun lezers. Er zijn tientallen tabloidverhalen online die bemanning linken aan dronken hotelkamerfeestjes, layover orgieën, en af en toe de meer bizarre gebeurtenissen, zoals het meisje dat in haar garderobe in St. Lucia ontlastte, en het smokkelen van een ezel naar de vierde verdieping van een hotel in Cyprus (echt waar!).

Cabinepersoneel dat hun gedragen schoenen en panty's online verkoopt is ook een populaire onderwerp. En natuurlijk elke betrokkenheid van de bemanning bij sekswerk. De bemanning die hiermee wordt geassocieerd, wordt geschorst, onderzocht en uiteindelijk ontslagen wegens 'het in diskrediet brengen van de naam van het bedrijf'.

Dus waarom toon ik mijn gezicht niet? Hoewel de kans dat ik herkend word klein is, zou ik nog steeds het werk waar mijn leven om draait op het spel zetten. Dat zal altijd mijn hoofdzorg blijven, en ik ben er zeker van dat sommigen van jullie die dit lezen, zich kunnen inleven!

De Gezichten Die We Kennen en Liefhebben

Dat is dus de ene kant van de weegschaal. Maar hoe zit het met de fulltime sekswerkers die trots zijn op hun beroep, de steun van hun familie en vrienden hebben, en eerlijk gezegd geen vliegende eend geven om wat iemand ook maar te zeggen heeft? Nou, behalve dat het KONINGINNEN zijn, hebben deze dames voor- en nadelen overwogen voor hun individuele omstandigheden. Er kunnen helemaal geen nadelen voor hen zijn! Het tonen van je gezicht voegt een hele nieuwe laag van intimiteit en expressie toe aan digitale content. Emoties zoals verlangen, plezier en pijn zijn veel gemakkelijker over te brengen. Kijkers kunnen in je ogen kijken en gehypnotiseerd en gegrepen worden. Plus, wie houdt er niet van een goede klaarkom-gezicht?

Verkopers die hun gezicht laten zien en 'gezichtsloze' verkopers moeten verschillende dingen overwegen bij het maken van hun content. Haar en make-up om mee te beginnen! Ik weet van gesprekken met een andere verkoper dat het meer tijd kan kosten om klaar te maken voor een video dan het eigenlijke filmen ervan. In ieder geval zullen kopers niet wijzer zijn als ik een slechte huid dag heb of mijn haar niet heb gewassen sinds afgelopen weekend! Af en toe, wanneer ik mijn content bekijk voordat ik het verstuur, merk ik dat mijn gezicht even in beeld komt en zucht ik bij mezelf als ik een videobewerkingsapp open.

Wat Als de Koper Je Gezicht Wil Zien?

Ik kan helemaal begrijpen als ze dat willen. Niemand in de 'echte wereld' verwacht een seksuele ontmoeting te hebben met een gezichtsloos wezen (geen oordeel als dat jouw ding is), en vaak is het online hetzelfde. We hebben geluk op ATW dat we zoveel prachtige kopers hebben die genieten van degenen die hun gezicht laten zien en respect hebben voor degenen die dat niet doen.

Helaas zullen er altijd kopers met recht voelen die erdoor slippen, die proberen te drukken voor gezichtsonthullingen en je te treiteren om een uitzondering voor hen te maken. Ik heb een regel die duidelijk in mijn bio staat: "Ik onthul mijn identiteit niet om mijn carrière te beschermen. Als ik je hieraan moet blijven herinneren, wordt je geblokkeerd."

En je kunt erop wedden dat ik die regel heb gehandhaafd! Dit is waar je assertief moet zijn, stand moet houden en je eigen grenzen moet respecteren. Zoals met de meeste dingen in het leven, zou je niet toe moeten geven aan iemand die je onder druk zet om iets te doen waar je niet volledig comfortabel mee bent. De blokkeerknop kan je vriend zijn wanneer de omstandigheden daarom vragen, en Admin is altijd beschikbaar om leden te onderzoeken die een grens overschrijden.

Gezicht of Niet, Je Moet Veilig Blijven

Een van de belangrijkste punten die ik in deze blog wil benadrukken, is de kracht van het internet. Iedereen heeft toegang ertoe, letterlijk in de palm van hun hand. En hoe geweldig het ook is om tot 3 uur 's ochtends in bed TikTok-video's te kijken, we moeten ons bewust zijn dat iets wat we online posten in een paar milliseconden alle uithoeken van de wereld kan bereiken. En eenmaal uitgezonden, is er geen manier om het terug te krijgen.

Helaas kun je niet altijd garanderen dat de mensen die je vertrouwt met je intieme content je privacy zullen respecteren en het niet zullen doorsturen naar iemand anders. Of nog erger, het verkopen voor hun eigen financiële gewin. Je hebt misschien gemerkt dat sommige verkopers (ikzelf bijvoorbeeld) watermerken toevoegen aan de foto's die ze op het dashboard plaatsen. Je vindt het misschien onnodig, maar hoe zou jij je voelen als je erachter komt dat iemand een bos van jouw foto's verkoopt of zich als jou voordoet onder een andere naam op een andere site?

Over namen gesproken; de meeste sekswerkers zullen een nepnaam gebruiken, en ik zou je absoluut adviseren hetzelfde te doen. Het is zorgwekkend makkelijk om iemand op sociale media op te sporen als je hun volledige naam en algemene locatie hebt. En van daaruit kunnen mensen details ontdekken over plaatsen waar je vaak komt, informatie over je familie en vrienden, foto's van je kinderen enz. Ik heb het niet alleen over je gebruikersnaam; persoonlijk heb ik nepnamen gebruikt op PayPal, Cashapp en bankoverschrijvingen. Amazon-cadeaukaarten kunnen aan je worden gegeven als een code om je te besparen je e-mailadres te geven. FNP heeft haar eigen e-mailaccount, zodat ik mijn persoonlijke niet hoef te geven.

Al dit gezegd hebbende, vervaagt de lijn soms en als je gelukkig genoeg bent om iemand te vinden die je zonder enige twijfel vertrouwt, dan kun je op dit punt heroverwegen wat je gelukkig maakt om te delen. Bijvoorbeeld, mijn topkoper kent mijn echte volledige naam, het gebied waarin ik woon en heeft mijn gezicht gezien. In de loop van een paar maanden (en vele, vele bestellingen!) groeide ons vertrouwen tot een punt waarop ik blij was dit met hem te delen, aangezien het de natuurlijke volgende stap in onze vriendschap was.

Kan Ik Mijn Gezicht Verbergen en Nog Steeds Succesvol Zijn?

Succes is subjectief en betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Degenen die meedoen om geld te verdienen zullen waarschijnlijk de cijfers op hun bankrekening gebruiken om hun succes te meten. Wat ik met zekerheid kan zeggen - is dat als jouw definitie van succes is om jezelf te kunnen zijn, gelijkgestemde nieuwe vrienden te vinden en plezier te hebben, dan zal gezichtsloos zijn op ATW absoluut geen negatieve impact hebben op je succes.

Toen ik me aanmeldde, nam ik aan en accepteerde dat het verbergen van mijn gezicht de interesse in mijn bestellingen kon verminderen. Toen ik in december de stap nam om Premium te worden, had ik nooit gedacht dat ik 7 maanden later 350 bestellingen zou hebben, een trouwe groep terugkerende kopers en nieuwe vrienden met wie ik dagelijks praat. Er zijn een of twee verkopers op ATW die meer over de echte mij weten dan mijn 'echte leven' vrienden. Voor mij is het geld dat ik verdien slechts een klein deel van mijn hele ervaring als sekswerker. Ik heb me nog nooit zo geaccepteerd en begrepen gevoeld, en voor mij is dat het ultieme succes.

Samenvattend, onthoud dat het aan jou is hoe je kiest om je lichaam te delen. Wat voor de ene persoon werkt, werkt misschien niet voor iemand anders, en dat is oké. Ongeacht hoeveel je fysiek deelt, laat je persoonlijkheid stralen en laat zien dat je zoveel meer bent dan een mooi gezicht!

Bedankt voor het lezen! <3


Von FNP

♡ UK seller ♡ 5'7 tall ♡ 34DD ♡ Size 6 feet ♡ Size 10 UK ♡ Black hair ♡ Green eyes 24 HOUR WEAR PRICES ☆ Nylons £16 ☆ Panties £18 ☆ Nylons worn with no panties £24 ☆ Extra...

View Profile >


Interessiert daran, zu unserem großartigen Community-Blog beizutragen? Warum nicht unser freundliches Team kontaktieren?


Mehr von unserem Blog


Heute kostenlos beitreten!

Neueste Blogs

Spannende neue Plattform-Updates!

By Admin Team


Eine Leidenschaft für Kinks und Fetische.

By Kinks_and_curves


ABDL & Ich, Die negativen Stereotypen von Windeln und ABDL Littles widerlegen.

By KinkylilQT


Jurastudentin bei Tag, Fetischverkäuferin bei Nacht.

By LustfulLawyer


Wie ich von einem Bestsellerautor der USA Today zur Sexarbeit kam

By YourGothGF_Bee


Alle Blogs ansehen

Folgen Sie uns

Bleiben Sie auf dem Laufenden über alles, was auf All Things Worn passiert.

 

Kategorien

Getragene Unterwäsche
Getragene Schuhe
Getragene Strumpfwaren
Getragene Kleidung
Unartige Extras
Instant Content

Blogkategorie auswählen