Waarom kopers niet meteen om korting moeten vragen voor uw gedragen slipjes

Twentyfourseven8 Di Twentyfourseven8 35 visualizzazioni

Verkoper Gebruikte slipjes Tips voor verkopers
Waarom kopers niet meteen om korting moeten vragen voor uw gedragen slipjes

De gemeenschap van slipjes verkopers heeft zoveel meer te bieden dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Gedurende mijn 6 jaar van verkopen en verkennen van verschillende verkoopplatformen, heb ik geleerd dat er een markt is voor ALLES. Echt waar.

Ik heb verschillende manieren geprobeerd om verkopen te realiseren. Ik heb pauzes genomen van het verkopen en ben weer teruggekomen. Een jaar was mijn langste pauze. Aan het begin van elk van mijn verkoopperiodes, bood ik licht lagere prijzen dan andere verkopers aan om mezelf weer op de kaart te zetten, een paar nieuwe beoordelingen te verzamelen en dan binnen een paar maanden mijn prijzen te verhogen. Ik zou mijn prijzen nooit drastisch verhogen, slechts genoeg om winst te maken.

Nodige Middelen om Gebruikte Slipjes Online te Verkopen

De benodigdheden voor het verkopen van slipjes zijn niet heel veel. Als je kiest voor vacuüm verzegeling van je producten heb je alleen maar meer zakken nodig en die zijn niet erg duur.

En dan zijn er nog de verzendenveloppen. De meeste verkopers gebruiken enveloppen met bubbeltjesplastic. Ook die zijn niet al te duur, maar afhankelijk van de fysieke itemverkopen zou de verkoper deze items in bulk moeten kopen als dat kan! Het is gewoon altijd goed om te weten dat je genoeg benodigdheden hebt voor je slipjesverkoopbedrijf.

Oh ja, en vergeet de inventaris niet! Als je katoenen slipjes opraken, moet je meer kopen, veel kopers houden van katoenen slipjes! Je moet uitkijken naar goede aanbiedingen voor slipjes, zodat je ervoor kunt zorgen dat je winst maakt bij de verkoop. Soms moet je online kijken en soms moet je naar de winkel gaan om te zien wat er beschikbaar is. Dat kost tijd en benzine.

Hier moet ik zeggen, kopers vraag alsjeblieft niet om korting aan een verkoper.

Allereerst, als je deze gebruikte slipjes sites bezoekt met maar $20 om uit te geven aan een fysiek item, ga dan alsjeblieft ergens anders heen, want wij verkopers bieden geen zo'n lage prijzen aan voor de meeste dingen.

Als een verkoper slipjes aanbiedt voor $20 kunnen er nog steeds meer kosten zijn vanwege toevoegingen, verzending of andere redenen gegeven door de verkoper.

Als de verkoper slechts $20 vraagt en niet meer, dan geweldig! Het is een geluksdag voor de koper, maar ik zou hopen dat het item van goede kwaliteit is.

Onderweg Leren

Wij verkopers moeten leren terwijl we bezig zijn met deze business. Wat zullen kopers daadwerkelijk kopen? Waarmee voel ik me comfortabel om te doen? Hoeveel dagen moet ik een paar van mijn slipjes dragen?

We moeten ook ijverig zijn in ons dragen. Had de koper een voorkeur voor slipjes op een bepaalde manier? Wanneer kan ik tijd inplannen om hun persoonlijke video op te nemen tijdens het dragen? Ik moet onthouden om op deze dag van de week te verzenden!

Prijzen van Je Gebruikte Slipjes Bepalen

Er is natuurlijk het hele concept van ondernemerschap waar je moet prijzen binnen de marktwaarde, wat iemand zou betalen voor het item. Het lijkt erop dat verkopers kunnen vragen aan de lage kant van de marktwaarde, in het midden of aan de hogere kant. Ze zijn in staat om hun prijzen stabiel te houden omdat hun items (en inhoud) van goede kwaliteit en consistent zijn.

Verkopers stoppen veel moeite in hun reclame om ervoor te zorgen dat ze aanbieden waar de koper in geïnteresseerd zal zijn. Dan hopelijk om een trouwe, vaste koper te worden.

Mijn punt is… als een verkoper besluit om een goede deal of korting aan te bieden op hun items voor een koper dan geweldig! Het is aan de verkoper wat ze willen doen en waar ze zich comfortabel bij voelen voor hun bedrijf.

Wat betreft kopers die direct een korting verwachten, ga alsjeblieft vriendelijk weg en evalueer opnieuw hoe je je gedraagt binnen deze gemeenschappen.

Kopers, dit is een speciale ruimte. Er zijn echt geweldige, respectvolle en vriendelijke kopers met wie ik het genoegen heb gehad om samen te werken en opgemerkt heb dat ze samenwerken met andere verkopers. Dank u ernstige kopers voor het helpen van verkopers om empowerment en zelfvertrouwen te krijgen!!

Hoe Je Je Slipjes Verkoopbedrijf Runnen

Verkopers, mijn boodschap aan jullie is dit is jullie bedrijf en doe wat jullie gelukkig maakt! Geef kortingen als je besluit dat te doen, verhoog je prijzen na een paar maanden van verkopen, of niet! Ik zal niet beledigd zijn! Dit is slechts een herinnering om je waarde te kennen en verschillende dingen te proberen om je inkomsten te vergroten. Als je liever kortingen aanbiedt is dat jouw keuze!!

Dank je voor het lezen van mijn bericht! Ik heb een tijdje over dit onderwerp nagedacht en besefte hoe flauw het is dat verkopers in de wereld van gebruikte slipjes echt ons bedrijf van bijna niets opbouwen en bepaalde kopers de verkopers nog steeds benaderen met het vragen om korting.

We hebben besloten zeer intieme delen van onszelf te delen met wie dan ook online. We verdienen alle verdiensten van alle kopers die bereid zijn een aankoop te doen. Dank je.

Adler


Di Twentyfourseven8

...

View Profile >


Interessato a contribuire al nostro fantastico blog della comunità? Perché non metterti in contatto con il nostro gentile team?


Altri articoli dal nostro Blog


Iscriviti GRATIS oggi!

Ultimi Blog

Aggiornamenti entusiasmanti della piattaforma! Visita <a href="https://allthingsworn.com/" hreflang="it">All Things Worn</a> per le novità. Scopri le nuove funzionalità di <a href="https://allthingsworn.com/instant-content" hreflang="it">Instant Content

By Admin Team


Una passione per i kink e le feticci.

By Kinks_and_curves


ABDL & Me, Sfatare gli Stereotipi Negativi dei Pannolini & ABDL Littles.

By KinkylilQT


Studente di Legge di Giorno, Venditore di Feticci di Notte.

By LustfulLawyer


Come sono passato da autore Bestseller di USA Today al lavoro sessuale

By YourGothGF_Bee


Visualizza Tutti i Blog

Seguici

Rimani nel loop con tutto ciò che accade su All Things Worn.

 

Categorie

Biancheria Intima Usate
Scarpe Usata
Calzetteria Usata
Abbigliamento Usato
Extra Piccanti
Contenuto Istantaneo

Seleziona la categoria del blog