Mijn Reis Als Een Transgender FTM Bigender

FemboyLace Par FemboyLace 25 vues

Verkoper Perspectief van de Verkopers
Mijn Reis Als Een Transgender FTM Bigender

Hoe ATW Mij Heeft Geholpen Om Mijzelf Te Accepteren en Lief Te Hebben

Hallo, lieverds! Ik ga op ATW als FemboyLace! Mijn voornaamwoorden zijn hij/zij. Je mag ze naar gelang wat ik draag door elkaar gebruiken voor mij! (Als ik vrouwenkleren draag kun je mij noemen wat je wilt, als ik mannenkleren draag noem mij dan alleen als hij.) Ik ben een FtM bigender persoon van trans ervaring, wat betekent dat ik bij geboorte als vrouw ben aangewezen en later in het leven ben getransitieerd en me anders heb geïdentificeerd.

Ik ben nu ongeveer een jaar aan de testosteron en heb een topchirurgie gehad (verwijdering van de vrouwelijke borst) maar geen bottomchirurgie. Ik identificeer me tegelijkertijd als mannelijk en vrouwelijk. Ik ben 30 jaar oud en woon in de Verenigde Staten. Ik ben een erg kinky persoon haha. Ik verkoop hier vrij veel, fysieke, digitale items en diensten. Ik verkoop echter geen bh's.

Mijn Transgender Reis, Hoe Ik Geworden Ben

Ik begon mijn transreis in 2020 toen de pandemie net begon. Mijn regio ging in volledige lockdown en we werden allemaal gedwongen om vanuit huis te werken. Op dat moment had ik een saaie kantoorverkoopbaan. Ik vond niet leuk wat ik deed en als ik niet op kantoor was, was ik meestal mensen aan het ontmoeten. Maar door de lockdown kon ik niet "ontsnappen" naar de plekken waar ik gewoonlijk ging. Zo werd ik gedwongen om thuis te zijn zoals velen van ons, om te broeden in mijn eigen gedachten.

In die tijd kon ik mijn gedachten niet langer negeren. Ik begon te zoeken naar antwoorden en kwam terecht bij een lokale online LGBT-steungroep. Door de mensen die ik ontmoette en de vriendschappen die ik maakte, besefte ik dat ik transgender was. Ik merkte dat ik genderdysforie ervoer (stress als reactie op een incongruentie tussen iemands gender in de geest en het fysieke lichaam).

Ik realiseerde me (destijds) dat ik eigenlijk een man was en geen vrouw. Ik voelde me opgelucht dat ik dit nieuwe feit over mezelf had ontdekt. Ik begon te zoeken naar manieren om te transitioneren. Ik besloot ook om uit de kast te komen en verloor in het proces al mijn oude vrienden. Het was een heel zware en doordachte start. Maar ik wist wat ik wilde.

Ik begon een nieuwe voorkeursnaam te gebruiken, keek naar het nemen van testosteron en het krijgen van een topchirurgie. Ik identificeerde als een transman/man. In 2021 maakte ik een afspraak met mijn dokter om het proces te starten. Het was niet makkelijk maar uiteindelijk kon ik beginnen met testosteron! Het was een opluchting en ik was heel blij dit te doen. Ik ervoer veel gender-euforie en was comfortabeler met mezelf.

Ik gooide mijn garderobe om. Ik kocht veel mannenkleding en doneerde het merendeel van mijn vrouwenkleding. Ik begon het proces voor een topchirurgie. Elke verandering bracht me immense vreugde. Ik was blij met hoe dingen gingen, maar ik had nog steeds verlammende dysforie omdat ik de onderdelen waar ik mee geboren was haatte.

Fast forward naar 2022, ik had eindelijk een topchirurgie! Het herstel was eerst zwaar maar het werd makkelijker. Ik kon eindelijk herstellen en mezelf zijn. De vreugde was er en ik voelde veel gender-euforie! Mijn borst was de grootste bron van dysforie en nu was ik eindelijk tevreden.

Zelfs toen haatte ik nog steeds de onderdelen waarmee ik geboren was. Ik wilde een hysterectomie en bottomchirurgie (constructie van een mannelijke penis en onderkant). Maar naarmate de tijd verstreek, raakte ik betrokken bij de femboygemeenschap. Ik ontmoette veel femboys online die me hielpen mezelf anders te uiten.

Opnieuw was ik in conflict over hoe ik me voelde. Ik wilde echt een femboy zijn dus begon ik me vrouwelijker te kleden. Ik voelde dit gevoel van vrijheid dat ik geen dysforie meer had over mijn borst. Ik kocht een paar vrouwelijke kledingstukken om aan mijn garderobe toe te voegen. Na verloop van tijd besefte ik dat er iets anders was. Ik vond het leuk om een meisje en prinses genoemd te worden, wat me in eerste instantie verbaasde. Ik vond het ook leuk om bij tijden als zij/haar te worden aangesproken. Dit deed me heroverwegen hoe ik me identificeerde. Ik sprak met een goede transvriend van mij en zocht online naar antwoorden. Ik kwam tot de conclusie dat ik me identificeer als bigender. Ik realiseerde me dat mijn identiteit als transman niet echt bij me paste.

Hoe ATW Mij Heeft Geleerd Om Van Mijzelf Te Houden

Als afab persoon heb ik veel trauma ervaren met betrekking tot mijn onderlichaam. Ik ben verschillende keren seksueel aangevallen door eerdere partners. Dus heb ik nooit gehouden van hoe ik daar ben. Ik heb mezelf echt nooit liefgehad of geaccepteerd. Toen ik uitkwam als trans, had ik mijn trauma met genderdysforie verward. Ik wilde af van wat mij zo in de war bracht om het zo te zeggen.

Zelfs toen ik uitkwam als bigender en mezelf als zowel een man als een vrouw identificeerde, had ik mezelf nog niet verkend. Ik hield niet van mezelf omdat ik voelde dat ik beschadigd was en niemand van me zou houden.

Ik ben nog maar een korte tijd op ATW. En gedurende mijn korte tijd, maakte ik mijn eerste verkoop en spraken zowel kopers als verkopers met mij. Ik post vaak op het dashboard en interacteer met iedereen. Alle lieve kopers en verkopers zorgen dat ik me geaccepteerd voel. Niemand oordeelt of schaamt je om gewoon jezelf te zijn. Ik ben mijn authentieke zelf wanneer ik content maak voor mijn kopers. Het zien van allerlei mensen op het dashboard maakt dat ik me zelfverzekerd voel om zo maar mezelf te zijn.

Content maken voor mijn kopers en het omgaan met verkopers heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten. Het heeft me geholpen om me sexy te voelen wanneer ik dat nooit eerder had gedaan of dacht dat ik daar recht op had. Ik begin langzaam, maar zeker mezelf meer lief te hebben en te accepteren, precies zoals ik ben. Ik ben enthousiast om meer content te maken voor mijn kopers!

Mijn DM's staan altijd open als iemand mij beter wil leren kennen.

XoXo

FemboyLace


Par FemboyLace

...

View Profile >


Intéressé à contribuer à notre incroyable blog communautaire ? Pourquoi ne pas entrer en contact avec notre équipe sympathique ?


Plus de notre blog


Inscrivez-vous GRATUITEMENT aujourd'hui !

Derniers Blogs

Mises à jour passionnantes de la nouvelle plateforme!

By Admin Team


Une passion pour les kinks et les fétiches.

By Kinks_and_curves


ABDL & Moi, Dissiper les stéréotypes négatifs des couches & des ABDL Littles.

By KinkylilQT


Étudiant en droit le jour, vendeur de fétiches la nuit.

By LustfulLawyer


Comment je suis passé d'auteur à succès de USA Today au travail du sexe

By YourGothGF_Bee


Voir Tous les Blogs

Suivez-nous

Restez dans la boucle avec tout ce qui se passe sur All Things Worn.

 

Catégories

Sous-vêtements Portés
Chaussures Portées
Collants Portés
Vêtements Portés
Extras Coquins
Contenu Instantané

Sélectionnez la catégorie du blog