Verkoop en Geheimen: Een Reis van Zelfontdekking, Uitdagingen en Kink

DeanaBlake Par DeanaBlake 14 vues

Verkoper Perspectief van de Verkoper
Verkoop en Geheimen: Een Reis van Zelfontdekking, Uitdagingen en Kink

Beginnen met verkopen

Ik ben begonnen met verkopen als een verjaardagscadeau voor mezelf. Ik dacht dat het leuk zou zijn om het eens te proberen. Opgericht in september 2021, ging ik live online. Ik was een onderschatte hit, zoals mijn klanten zouden zeggen. Ik werd op verschillende websites gezien en door een kanaal geïnterviewd om mijn kinky verhaal te vertellen. Dat was een ramp. Ik zou een hartstochtelijke brief kunnen schrijven over waarom het grensde aan misbruik, neerbuigendheid of minachting tegenover Sekswerkers en mijzelf. Maar ik dacht, zelfs als het vijandig was jegens Sekswerkers, zou het misschien nog steeds mensen naar mij leiden. Ik kreeg die eerste paar maanden een langzame maar gestage toestroom van bezoekers. Ik werd actief op alle websites: sugar babying, verkopen en cammen. Ik promootte op elke mogelijke site. Dat eindigde vroegtijdig. Ongeveer een jaar later werd ik betrapt (gelukkig hebben ze dit niet gevonden).

Ontdekt worden

Ik kwam in ernstige problemen met mijn naaste familie. Ik werd bijna het huis uitgezet en er werd een interventie gehouden. Stel je voor dat je huilt op het terras van Starbucks omdat je tante je schuldgevoelens geeft voor het tonen van je lichaam. Dit soort situaties gebeuren als je uit een religieus gezin komt. Er moet een verrader in de familie zijn. Het was interessant. De week dat ik geconfronteerd werd, kwamen zelfs sommige vrienden erachter. Om mijn vrienden kon het me niet schelen. Maar mijn moeder voelde nu alsof ik haar hart had gebroken. Ik ben geen fan van haar zelfmedelijden, maar het deed mij pijn om haar te zien huilen. Je wilt niet dat iemand het ontdekt zonder enige steun. Iemand is vreselijk, en je weet wat ze zeggen: verklikkers krijgen steken.

Terugkeren naar verkopen

Onlangs ben ik langzaam weer begonnen met de verkoopwereld nadat de storm was gaan liggen. Vasthouden aan fysieke items bleek het makkelijkst. Ik ben nu ongeveer drie maanden terug. Het voelt goed om terug te zijn. Ik hou ervan om interactie te hebben met de kopers; ze zijn schattig. Ik had niet gerealiseerd hoe vriendelijk het kan zijn. Dat maakt mij zo blij. Niet alleen dat, maar ze maken je helemaal opgewonden met wat ze doen met hun items of video's, althans bij mij. Afgezien van hen op te winden, zijn het geweldige gesprekspartners en zeer opbeurend voor ons verkopers. Soms gaat het niet om de verkoop maar om het socialiseren en elkaar te leren kennen, wat je voorbereidt op toekomstige verkopen. Verkopen is voor mij een deeltijdwerk en dit meisje werkt hard om het een stabiele inkomstenstroom te maken. Dit werk is zo leuk. Wie had gedacht dat het laten zien van je tieten iedereen blij zou maken. Enkele van mijn favoriete dingen om te doen zijn slipjes dragen en gepersonaliseerde dingen. Mensen hebben de heetste fantasieën. Ik hou ervan om de fantasieën van klanten te herbeleven. Het is alsof je voor hen klaarkomt, en wanneer ze die video's zien, maken hun feedback en complimenten het zo aangenaam.

Mijn kinks verkennen

Hier zijn heeft mijn ogen geopend voor een andere wereld in de fetisjgemeenschap. Het heeft me ook geholpen mijn eigen kinks te onderzoeken of uit te breiden op wat ik kan bieden. Kink/fetisj verkopen heeft me op een of andere manier opgewonden. Ik heb op verschillende sites geëxperimenteerd, maar uiteindelijk bleef ik bij mijn favorieten. Ik ben ook begonnen met verkennen. Ik heb meer en meer geleerd over mijn kinks gedurende het afgelopen anderhalf jaar. Ik ben geïnteresseerd geraakt in domineren, voyeurisme/exhibitionisme, lof kinks, lichamelijke aanbidding, pussy aanbidding, en vraag me niet eens te beginnen over cock aanbidding!! De manier waarop ik van piemels hou, oh mijn hemel! Ik wacht op de dag dat ik een vaste partner heb om dagelijks cock aanbidding te filmen. De grootste kink waar ik stilletjes over droom is om gegangbanged te worden, ah, een droom. Stel je voor dat je die slipjes verkoopt.

Daten als een Sekswerker

Bovenop het zijn van een Sekswerker, is ook het combineren van daten een beetje uitdagend geweest om te navigeren. Ik heb de vanille wereld van datingapps verkend en ben alleen saaie mannen tegengekomen. Maar wanneer ik dan in de "pittige" wereld van dating stap, zijn de mannen overdreven agressief en grenzend aan abusief. Ik ben een switch, maar laten we eerst wat grenzen stellen. Mijn eerste kink-ervaring was traumatiserend. Zodra ik door die deur wandelde, werd mijn keel gegrepen door zijn hand. Veilig te zeggen, ik nam een kleine pauze van afspreken. Het verkennen van de kinky wereld terwijl ik me wilde settelen heeft me veel tegenstrijdige gevoelens gegeven. De kinky mensen die ik heb ontmoet, hielden van 'speelpartners', het vrijgezellenleven, wilden bij de poly-levensstijl blijven, allemaal prima, maar verdomme, is er iemand daarbuiten met een bijna traditioneel leven. Dit jaar wil ik proberen er zin van te maken. Ik heb mijn voorkeuren en afkeuren vastgesteld. Als een kinky meisje wil ik een monogame relatie hebben, settelen en alleen een slet zijn voor één persoon en niemand anders. In de toekomst zie ik mijn partner dit werk voor mij goedkeuren, en misschien doen ze zelfs mee als dat gewenst/nodig is.


Par DeanaBlake

Meet Deana, your fave 20 something year old shy girl. I love all things sexy, but on the low-low. I love chatting with y'all, but don't waste my time!...

View Profile >


Intéressé à contribuer à notre incroyable blog communautaire ? Pourquoi ne pas entrer en contact avec notre équipe sympathique ?


Plus de notre blog


Inscrivez-vous GRATUITEMENT aujourd'hui !

Derniers Blogs

Comment je suis passé d'auteur à succès de USA Today au travail du sexe

By YourGothGF_Bee


Ressources de la communauté

By Admin Team


Comment et pourquoi j'ai fini par vendre sur ATW

By ThePerfectStorm


Décider de devenir travailleur du sexe pendant un confinement


Un guide de l'hygiène intime : Garder votre Kitty humide et en bonne santé

By Satsumacutie


Voir Tous les Blogs

Suivez-nous

Restez dans la boucle avec tout ce qui se passe sur All Things Worn.

 

Catégories

Sous-vêtements Portés
Chaussures Portées
Collants Portés
Vêtements Portés
Extras Coquins
Contenu Instantané

Sélectionnez la catégorie du blog